schrijver amsterdam
Amsterdam Amsterdam zijn zijn schrijvers schrijvers Uitgeverij Uitgeverij Bas Bas Lubberhuizen. Lubberhuizen.
Autochromes in tentoonstelling Amsterdam 1900. Zondag 18 december is conservator fotografie van het Rijksmuseum Hans Rooseboom te gast in het Stadsarchief Amsterdam om te vertellen over de wonderschone autochromes: een soort kleurendia's' van rond 1910, uitgevonden door de gebroeders Lumiëre.
Amsterdam Boeken Amsterdamse Schrijvers Schrijfsters.
Uitgegeven: 8 januari 2000. Schrijver: Kees van Beijnum 21 maart 1954. Locatie: Wallen, Amsterdam Centrum. Een 18 jarige jongen kijkt in het vakantiehuis van zijn ouders terug op zijn criminele jeugd in Amsterdam, Hij is naar Frankrijk gevlucht nadat hij een steen heeft gegooid naar de auto van de Amsterdamse burgemeester.
Schrijvers uit Oost.
Schrijf je straat is de verhalenwedstrijd van Schrijvers uit Oost voor iedereen die schrijft. Behalve korte verhalen fictie en non-fictie, zijn ook liedteksten, spoken word en gedichten welkom, zolang de inzending zich maar afspeelt tegen de achtergrond van Amsterdam Oost.
De Vrije Schrijver Uitgelicht Vrije Universiteit Amsterdam.
Van der Kwast volgt Niña Weijers op. Daarvoor waren Joost de Vries, P.F. Thomèse, Kristien Hemmerechts, Ronald Giphart, Christine Otten, Renate Dorrestein, Marcel Möring en Abdelkader Benali als schrijver verbonden aan de VU. Eerdere Vrije Schrijvers. Copyright Vrije Universiteit Amsterdam.
Programma's' Letterenfonds.
In de voormalige woning van de familie van Anne Frank aan het Merwedeplein biedt het fonds jaarlijks een schrijver onderdak, die in eigen land in de uitoefening van zijn schrijverschap wordt belemmerd, in het kader van Amsterdam Vluchtstad. Meer informatie vindt u op deze pagina.
Schrijver Per Leo was even te gast in een droom van onverwoestbare schoonheid Kunst Media PAROOL.
Schrijver Per Leo was even te gast in een droom van onverwoestbare schoonheid. Guido van Driel. De Duitse schrijver Per Leo 43 verbleef twee maanden in Amsterdam. Hij deed dezelfde dingen als in zijn woonplaats Berlijn, maar toch voelde alles anders.
Schrijversvakschool Schrijversvakschool. schrijfcursussen en schrijfopleidingen Schrijversvakschool.
Bij de Schrijversvakschool kun je ook terecht voor kortere schrijfcursussen in de genres proza korte verhalen schrijven, r oman, poëzie, toneel, scenario, essay, jeugdliteratuur, verhalende non-fictie, speelfilm en schrijftraining. Je kunt schrijfcursussen volgen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Den Bosch.
Schrijver Amsterdam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Schrijver Manu Joseph over Amsterdam: Alsof je op Facebook woont. De Indiase schrijver Manu Joseph, van wie onlangs Miss Laila, Gewapend Gevaarlijk verscheen, verwondert zich als writer in residence over. Het Amsterdam van schrijver Hanna Bervoets. Hanna Bervoets 33 is schrijver.

Contacteer ons